oct. 14, 2017 - Servicii    Comentariile sunt închise pentru Servicii ieftine de inchirieri masini

Servicii ieftine de inchirieri masini

Servicii ieftine de inchirieri masini in Timisoara (Timis)

Servicii ieftine de inchirieri masini : Chiar si tie ti se poate intampla ca la un moment dat sa fii nevoit sa apelezi la serviciile de inchirieri masini. Dar ce trebuie sa faci pentru a obtine servicii de calitate si preturi avantajoase?! Mai jos poti citi cateva informatii care o sa-ti foloseasca daca ajungi intr-o situatie de acest gen.

Servicii ieftine de inchirieri masini

Servicii ieftine de inchirieri masini

Rezervati automobile mai mici. In primul rand, vei obtine o mai buna eficienta de combustibil. Este posibil sa va faceti griji despre putere/performanta, insa o masina cu 4 cilindri face fata foarte bine intr-o zona de munte.

Mai ales daca nu aveti nevoie de o masina mare, aceasta alegere este cea mai buna. Automobilele mai mici din aceste zile, cu siguranta sunt mai mari decat erau acum 10 ani.

Singurul dezavantaj este ca poate ai vrut o masina mai mica dar cu un randament mare de combustibil, in cazul in care suntei norocosi din acest punct de vedere.

Daca primesti masina ta economica si realizezi ca ai nevoie de ceva mai mare, ai posibilitatea sa o schimbi atunci. Insa intai vezi ce poti obtine, si apoi hotaraste-te daca aceasta este potrivita pentru tine.

Evita taxele suplimentare. Evita cat poti drumurile cu taxa. In prezent, multe dintre acestea sunt setate video, astfel te poti trezi oricand cu anumite taxe pe care trebuie sa le platesti. Pentru cele mai multe autoturisme economice de dimensiuni medii, poti avea kilometraj nelimitat. Insa in cazul autoturismelor de inalta performanta, daca depasesti kilometrajul zilnic alocat, atuci vei plati pentru fiecare km.

Confruntarea cu incidente neplacute. Masinile de inchiriat sunt verificate regulat, insa se poate intampla ca situatia sa scape de sub control, si astfel sa va aflati pe marginea drumului si sa nu stiti ce sa faceti. Cele mai importante companii de inchirieri auto ofera propriile servicii de asistenta de urgenta sau alte reparatii.

Pentru ca acestea variaza de la companie la companie, asigurati-va ca cereti toate informatiile in timp ce va aflati la biroul companiei. Un lucru sigur este ca fiecare companie de rent a car va avea o politica in loc de avarii, criza de combustibil , accidente, etc. Cititi regulamentul cu atentie, adresati intrebari iar in situatii de urgenta vei sti ce ai de facut.

Predarea autoturismului la timp. Cand inchiriezi o masina, pe contractul de inchiriere va exista data, ora si locul pentru predarea autoturismului, pe care trebuie sa le si respecti.

Daca sunteti la doar 5 minute intarziere, puteti fi taxat pentru o zi in plus. Asigurat-va ca cititi cu atentie regulamentul si termenii companiei de inchirieri masini. In cazul in care sunteti din Timisoara si doriti sa inchiriati o masina, apelati la Novum – Inchirieri Auto Timisoara.