mart. 24, 2019 - Pensiuni Si Hoteluri    Comentariile sunt închise pentru Cum sa alegi cea mai potrivita baterie pentru o bucatarie de lux

Cum sa alegi cea mai potrivita baterie pentru o bucatarie de lux

Bucataria este locul in care iti petreci foarte mult timp. Fie ca preferi o bucatarie intr-un stil elegant si modern, cu mobilier si accesorii inovative, fie ca preferi o bucatarie in stil vintange este important sa stii ca exista o multime de solutii prin care iti poti amenaja spatiul de gatit cu echipamente luxuoase si perfect functionale, care se integreaza perfect in designul de ansamblu al casei.

Unul dintre cele mai utilizate obiecte din bucatarie este bateria chiuvetei de bucatarie. Atat pentru bucatariile independente, cat si pentru bucatariile open space care fac parte din living sau din camera mai spatioasa de zi, exista colectii de lux de baterii de  bucatarie cu design deoasebit si calitate exceptionala, care garanteaza rezistenta in orice conditii de utilizare.

Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand amenajezi/reamenajaezi spatiul de gatit si cauti o baterie pentru chiuveta:

  1. Din punctul de vedere al functionalitatii, cele mai practice baterii de bucatarie sunt cele cu tija de tip gat de lebada care ofera suficient spatiu pentru a putea spala vasele mai voluminoase. Probabil cel mai potrivit model de baterie este cel cu tija lunga, mobila, care poate fi orientata usor catre directia potrivita si cu optiuni multiple de reglare a jetului de apa (de exemplu, curgerea sub forma de dus este foarte folositoare pentru spalarea legumelor sau clatirea vaselor).

 

  1. Din punctul de vedere al designului, cele mai adecvate baterii de bucatarie sunt cele care se integreaza perfect in stilul de amenajare al incaperii. In gamele de baterii sanitare de lux, exista baterii cu diferite forme si finisaje de la cele clasice, cromate si pana la cele aurii, negre, cu aspect de granit.

Poti opta pentru o baterie de bucatarie moderna cu led, realizata din otel inoxidabil cu finisaje cromate sau pentru o baterie de bucatarie cu aspect contemporan in stil antichizat, cu finisaje bronz patinat, ideala pentru spatiile amenajate cu tenta vintage.

Deoarece la fabricarea bateriilor de lux sunt folosite materiale de cea mai buna calitate, care rezista atat presiunii apei si temperaturilor ridicate ale acesteia, cat si substantelor de curatat, aceste baterii isi pastreaza aspectul placut timp indelungat.

  1. Din punctul de vedere al tehnologiilor inovative, exista echipamentele pentru amenajarea bucatariei, inclusiv baterii de bucatarie foarte moderne care contribuie atat la pastrarea unei calitati foarte bune a apei, cat si la reducerea consumului de apa.